Depozituldegeneratoare.ro

Str. Serg. Condurache Gheorghe, nr. 40

AVR nJoy Akin 3000 Ecran digital Functia de intarziere la pornire Functia de selectie a tensiunii

AVR nJoy Akin 3000 Ecran digital Functia de intarziere la pornire Functia de selectie a tensiunii

Garantie 36 Luni

 • Putere: 3000VA / 2400W
 • Tensiune nominala la intrare: 220Vac
 • Plaja acceptata tensiune intrare: 

Mod normal: 140-260Vac
Mod extins: 110-270Vac

 • Plaja acceptata tensiune iesire: 

Mod normal: 208-245Vac
Mod extins: 154-238Vac

 • Frecventa: 60Hz sau 50Hz
 • Prize: 

1 x Schuko
1 x IEC C19

 • Temperaturi de functionare: 0 - 40
 •  Dimensiuni: 297.1 x 150 x 199mm
 • Greutate: 8.56Kg
 • Semnalizare: 

Ecran LCD
Indicatori LED:
- Status AVR,
- Comutator tensiune intrare,
- Tensiune reglabila la iesire,
- Functia de intarziere la pornire

 • Caracteristici: 

Protectie la sub si supratensiune
Protectie la supraincalzire
Protectie la supraincarcare

Ecran digital

Ai acces, in timp real, la valorile de intrare si iesire ale tensiunii datorita ecranului digital de care seria Akin dispune. Aceasta functie iti ofera posibilitatea de a monitoriza cele mai importante date ale AVR-ului cu minimul de efort.

Functia de intarziere la pornire

Seria Akin dispune de functia de intarziere la pornire. Aceasta functie ajuta la eliminarea perioadelor tranzitorii care pot afecta echipamentele conectate.

Functia de selectie a tensiunii

Acest AVR performant este caracterizat prin versatilitatea de a se potrivi tuturor tipurilor de echipamente datorita posibilitatii de selectie a tensiunii. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta intervalul de tensiune de intrare: una pentru echipamentele sensibile (calculatoare, echipamente de retea, televizoare, echipamente de control) si alta pentru dispozitivele cu motor de curent alternativ (frigidere, congelatoare, pompe de apa).

Garantie Pick-up & Return

Beneficiezi de serviciul Pick-up & Return pe toata perioada de garantie a produsului oriunde in Romania.

Pune capat electronicelor deteriorate din cauza problemelor de pe reteaua electrica prin utilizarea seriei AVR nJoy Akin!

La nivel global fluctuatiile de pe liniile electrice produse de factori externi deterioreaza mai mult de 70% din reperele electronice. Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor, nJoy a creat seria AVR Akin. Aceasta  a fost special creata pentru utilizatorii care sunt in cautarea unui stabilizator automat de tensiune cu scopul de a proteja echipamentele sensibile de acasa sau de la birou impotriva sub-tensiunilor si supra-tensiunilor.

Seria Akin isi gaseste utilitatea intr-o multitudine de situatii, dat fiind faptul ca majoritatea echipamentelor sunt sensibile la fluctuatiile de curent. Fie ca ai un modem de internet, un televizor, aparat de aer conditionat, frigider sau congelator daca tensiunea electrica fluctueaza este sigur ca acestea nu vor functiona la parametri normali sau se vor defecta.

Lasa un comentariu
Alte produse
Generatoarele electrice Generatoarele electrice
Generatoare si accesorii generatoare
Generatoarele electrice pot fi folosite atat ca sursa de alimentare continua cu energie, cat si ca sursa de interventie in cazul caderilor de tensiune.…
Generatoare cu automatizare Generatoare cu automatizare
Generatoare si accesorii generatoare
Generatoare cu automatizare insonorizate, cu panou automat de pornire si transfer inclus, sunt concepute si realizate asfel incat sa acopere aplicatiile…
Generatoare digitale Generatoare digitale
Generatoare si accesorii generatoare
Generatoare digitale cu o greutate redusa si portabilitate deosebita asteapta sa fie achizitionate din magazinul online depozituldegeneratoare.ro. Alternatorul…
Generator curent invertor Generator curent invertor
Generatoare si accesorii generatoare
Generator curent invertor este ideal pentru camping si activitati tip bricolaj, dar nu numai. Tehnologia inverter asigura stabilitatea tensiunii si frecventei…