Sistemul GIS revolutioneaza cartografia

Postat de: Zoom-Biz | 2013-03-05 21:38:44 in Servicii

Cartografia, prin definitie, este o disciplina ce studiaza tehnica de intocmire a hartilor sau planurilor topografice . Vechile tehnici de cartografiere sunt lasate in urma odata cu aparitia noilor tehnologii informatice.

Sistemul GIS inlocuieste vechile tehnici de realizare a hartilor sau a planurilor topografice.

Ce este GIS?

GIS este prescurtarea de la Geographic Information System. Acest sistem este folosit pentru stocarea, crearea, analiza si prelucrarea informatiilor distribuite in spatiu printr-un proces asistat in totalitate de calculator.

Acest sistem informatic poate oferi doua tipuri de informatie: grafica (indica repartitia spatiala a unor anumite elemente selectate) si sub forma de baza de date ( indica informatii legate de elementul selectat, spre exemplu denumirea unei strazi, lungimea ei etc.)

Un exemplu bun de utilizare al acestei tehnologii GIS il reprezinta sistemele de navigatie auto. Harta rutiera este indicata in functie de conexiunea GPS-ului la acest sistem GIS, iar soferul poate afla astfel pozitia exacta, dar si traseele dorite de acesta pe afisajul sistemului de navigatie.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre aplcatiile acestui sistem inovativ, GIS.

Firma Project Developer este o societate comerciala infiintata in anul 2005 ce se ocupa in special cu oferirea serviciilor de consultanta. Acestia ofera clientilor consultanta in domeniul protectiei mediului,  in planificarea, dezvoltarea si implementarea proiectelor de investitii.

Pe langa aceste domenii de consulting, firma timisoreana Project Developer ofera aplicatii ale sistemului informatic GIS clientilor sai.

Echipa de profesionisti a firmei Project Developer se ocupa cu realizarea hartilor digitale, necesare clientilor pentru diferite etape din desfasurarea activitatii acestora. Aceste harti pot fi folosite pentru studii de fesabilitate, in domeniul planificarii, implementarii sau monitorizarii.

In functie de nevoile si cerintele clientilor, echipa firmei Project Developer poate folosi in realizarea acestor harti digitale design-uri foarte aspectuoase ce vor evidentia compania dumneavoastra comparativ cu concurenta in orice forma de prezentare. Aceste forme de prezentare pot fi: website, publicitate, prezentari de marketing tiparite sau stocate pe CD.

In cadrul acestor harti realizate prin Sistemul Geografic Informatic, specialistii firmei pot implementa si anumite elemente personalizate ale firmei dumneavoastra cum ar fi un logo, un motto, diferite imagini etc.

Aceste harti digitale realizate de Project Developer pot fi personalizate dupa bunul plac al clientului, folosind design-uri foarte atragatoare si culori la alegere.

In functie de complexitatea si de dimensiunea hartii se stabileste pretul. Firma va ofera un discount la realizarea mai multor harti digitale.

In domeniul retelelor de apa, firma Project Delevopr poate realiza prin intermediul acestui sistem GIS harti precise ce pot nu doar indica anumite reliefuri, dar pot si interpreta, sau analiza intr-o perspectiva de viitor posibile probleme, astfel ca aceste probleme sa fie combatute din timp.

Firma timisoreana Project Developer, avand colaborari cu experti in domeniul protectiei mediului sau a investitiilor, poseda o echipa de specialisti in aplicarea sistemului GIS in domenii precum cadastru, constructii etc. Datorita profesionalismului, seriozitatii si a promptitudinii de care dau dovada acesti experti, firma timisoreana Project Developer se bucura de un urias respect din partea clientilor sai pentru ca s-a dovedit a fi un partener de incredere pentru acestia.

Daca aveti neclaritati sau pentru orice alte informatii suplimentare despre serviciile firmei Project Developer, nu ezitati sa ne contactati.

S-a incarcat 0%