SOF NET DISTRIBUTION SRL

Str. Baba Novac 17, sector 3 Bucuresti
Despre companie

DESPRE NOI

Oferim sisteme de supraveghere video en gros și en detail: sisteme video de interior, exterior și IP, echipamente de înregistrare digitală DVR, NVR, accesorii sisteme de supraveghere etc, toate la cele mai avantjoase prețuri.

Montăm și instalăm orice tip de camere supraveghere video.
Vă puteți customiza propriile sisteme de supraveghere complete, care vor include camere de supraveghere, sisteme DVR / NVR, hard disc și conectica aferentă la prețuri imbatabile. Oferim consultanță gratuită telefonică în vederea configurării sistemului.

Complexitatea și configurația sistemului de supraveghere depinde de suprafața de monitorizat. Astfel, acestea pot fi dotate cu facilități de comandă de la distanță sau cu senzori de prezență sau mișcare.

Mai mult, aceleași sisteme de supraveghere video pot fi conectate și la un sistem de alarmare directă (prin linietelefonică fixă, GSM sau SMS) conectat la Poliție, la o firmă de pază sau la numărul personal de mobil.

Odată cu scăderea prețurilor la camere de supraveghere din ultimii ani, supravegherea spatiilor de interes a devenit accesibilă atât persoanelor fizice (supraveghere locuințe personale) cât și juridice (supraveghere sedii de firmă, birouri, depozite, hale etc.).

Atenție!

Prin instalare a unor sisteme de supraveghere video veți putea monitoriza continuu o locuința, sediul sau depozitul firmei dumneavoastră, sau orice altă locație de interes. Astfel, în cazul unor evenimente nedorite, identificarea rapidă a suspecților va fi facilă.
Încheierea și/sau valoarea unor polițe de asigurări pentru spațiile de interes, sau eliberarea primei de asigurare în urma unui eveniment pot fi condiționate de asigurator de existența la locație a unui sistem de supraveghere video, conectat direct la o firmă de pază.


Site-ul COMOD.RO a fost infiintat la inceputul anului 2001, fiind printre primele magazine online de la noi din tara.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
CAMERA AUTO MARSARIER CAMERA AUTO MARSARIER
Accesorii exterior
Camera video color pentru autovehicule. Protejata la frig si apa. Imaginea se vede in oglinda pentru a nu deruta soferul.  Camera se monteaza…
MODUL INCHIDERE CENTRALIZATA PNI 288 MODUL INCHIDERE CENTRALIZATA PNI 288
Alarme auto
Modul inchidere centralizata cu telecomanda model PNI 288 cu alimentare la 12V. Pachetul contine: - Unitate de control - Cablu alimentare si comanda -…
Date de contact
Str. Baba Novac 17, sector 3 Bucuresti, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
031.4*****
Statistica
0 aprecieri
3731 vizualizari
0.00 / 0