Digital Metrics

Bulevardul Ion C. Brătianu 34, Ap. 5, București 030175
Despre companie

Marketing digital si promovare online

"Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile. Beneficiem de cele mai actuale tool-uri de marketing online, avem statistici de la mai mult de 100 de campanii de SEO desfasurate, suntem parteneri cu cei mai cunoscuti bloggeri/cele mai renumite publicatii si vom folosi toate aceste resurse pentru a-ti propulsa afacerea in top."

Cresterea vizibilitatii online

Echipa Digital Metrics va pune la dispozitie cele mai noi si complete solutii de marketing online, astfel incat afacerea dumnevoastra sa fie cat mai vizibila pe internet.

Cresterea traficului si conversiilor

Prezentarea produselor si serviciilor dumneavoastra in fata audientei corecte este cheia succesului. Cu cat mai mult trafic targetat vom aduce pe site, cu atat numarul lead-urilor si implicit al vanzarilor va creste.

Prezenta in social media

Succesul unei campanii de promovare online depinde in mare masura de semnalele sociale pozitive. Fie ca vorbim de facebook, twitter, pinterest sau g+, prezenta pe retelele de socializare sporeste notorietatea afacerii.

Instrumente de marketing online

Suntem la curent si avem acces la cele mai noi si mai eficiente tool-uri pentru monitorizarea si masurarea performantelor campaniilor de marketing online!

Online branding

Orice campanie de marketing digital are ca obiectiv construirea unui brand puternic. Si da, vom folosi toate instrumentele de marketing online pe care le avem la indemana pentru a indeplini acest obiectiv.

Retea media extinsa

Lucram cu majoritatea publicatiilor premium din Romania si avem parteneriate strategice cu numerosi bloggeri. Avem acces la toate domeniile de business si facem si outrech pe fiecare nisa, de fiecare data cand este nevoie.

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Cuvinte Cheie Cuvinte Cheie
Obiective SEO
Lansarea unei campanii de SEO fara o cercetare amanuntita a cuvintelor cheie relevante site-ului sau afacerii respective, este ca si cum ati lansa un…
Campanii Facebook Campanii Facebook
Campanii Facebook
Campaniile de promovare pe Facebook nu mai sunt ceva nou in marketingul online din tara noastra. Cu aproximativ 8,5 milioane (in crestere) de utilizatori…
ORM - Online Reputation Management ORM - Online Reputation Management
ORM
Managementul reputatiei online sau ORM, este un termen ce s-a consacrat in domeniul PR – public relations si asa cum ii spune si numele…
Content Marketing Content Marketing
Optimizare Off Page
Content Marketing-ul devine cea mai eficienta metoda de captare a atentiei consumatorilor In acest context, al supraincalzirii industriei media, content…
Date de contact
Bulevardul Ion C. Brătianu 34, Ap. 5, București 030175, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
07432*****
Ore de lucru
  • Luni 09.00-20.00
  • Marti 09.00-20.00
  • Miercuri 09.00-20.00
  • Joi 09.00-20.00
  • Vineri 09.00-20.00
Statistica
0 aprecieri
4576 vizualizari
0.00 / 0