Firma de deratizare

Firma de deratizare

 

Cauti o firma de deratizare in Bucuresti care sa intervina rapid? Promed Impex este solutia ta. Servicii profesionale la preturi mici.

Deratizarea este o operatiune extrem de importanta deoarece, rozatoarele reprezinta principalii purtatori de boli si de asemenea aducatori de pagube economice. Rozatoarele reprezinta o amenintare in aceeasi masura atat pentru om cat si pentru animale.

Deratizarea reprezinta o operatiune prin care se elimina rozatoarele utilizand substante inodore, eficace, netoxice, avizate de Ministerul Sanatatii. Substantele sunt eficiente pentru orice specie de sobolani sau soareci.

Operatiunea de deratizare se adreseaza tuturor persoanelor si domeniilor de activitate, deoarece rozatoarele se dezvolta oriunde gasesc conditii optime de supravietuire. Deratizarea se efectueaza in gradinite, scoli, hoteluri, cladiri publice, dar si in spatiile deschise.

Promed Impex vine in sprijinul dumneavoastra pentru a va asigura un mediu curat si bine igienizat. Prin calitatea superioara a serviciilor si a preturilor accesibile putem deveni partenerii dumneavoastra. 

S-a incarcat 0%