Inomet Design

Inomet Design

 

Compania Inomet Design cu sediul in Constanta executa la standarde de calitate ridicate scari si balustrade din fier forjat, inox sau fier. Dispunem de un personal specializat, astfel putem garanta calitatea lucrarilor noastre. Fiecare lucrare este abordata cu profesionalism si seriozitate, folosind utilaje de prelucrare performante si materiale de calitate (provenite din Italia).

Printre produsele pe care le executam se numara: balustrade din inox, cu panouri din stiplex, cu insertie de lemn, balustrada otel vopsit, copertine, scari metalice, fier forjat, mobilier inox, porti inox, garduri, etc. De asemenea, realizam si rafturi metalice, precum si o serie de accesorii auto, cum ar fi: praguri, portbagaje, sau bulbaruri.

Pentru ca dorim sa oferim produse si articole care sa satisfaca cerintele si nevoile clientiilor nostri, in cadrul procesului de realizare, respectam intocmai indicatiile si preferintele acestora din urma, cu privire la aspecte ce tin de design sau dimensiuni. Acest fapt garanteaza obtinerea de produse pe masura asteptarilor.

Balustrade inox

Balustrade inox   Printre produsele pe care Inomet Design le confectioneaza se numara balustradele din inox. La realizarea acestora sunt utilizate materiale de calitate si utilaje performante.

Mai Mult
Copertine inox Constanta

Copertine inox Constanta   Inomet Design Constanta realizeaza la standarde de calitate ridicate copertine din inox. Putem executa o mare varietate de modele ce pot satisface si cele mai exegent

Mai Mult
Scari metalice interior

Scari metalice interior   Inomet Design produce o gama larga de modele de scari metalice de interior. Va stam la dispozitie pentru a realiza modele in functie de cerintele dumneavoastra. In co

Mai Mult
Porti inox Constanta

Porti inox Constanta   Firma Inomet Design confectioneaza o gama diversificata de modele de porti din inox in Constanta, respectand intocmai cerintele si nevoile clientiilor sai. Pentru a lasa

Mai Mult
Proiectare scari interioare

Proiectare scari interioare   Prin intermediul serviciilor de proiectare scari interioare oferite de catre firma Inomet Design, aveti garantia obtinerii unor scari pe placul dumneavoastra. 

Mai Mult
Articole
S-a incarcat 0%