Producatori detergenti

Mopeka Impex este unul dintre producatorii de detergenti de pe piata romaneasca ce va ofera produse de calitate la preturi excelente. Fabrica noastra este dotata cu cele mai moderne utilaje, produsele fiind fabricate in conformitate cu legislatia aflata in vigoare.

Detergentii sunt asemanatoari sapunurilor din punct de vedere al structurii chimice, dar cu o putere de curatare mult mai mare. Pentru obtinerea lor se utilizeaza substante precum alchilarene, arene, amine.

In societatea primitiva hainele erau spalate intr-o apa curgatoare cu ajutorul pietrelor. Detergentul este definit ca agent de curatare. Cel mai vechi agent cunoscut este sapunul.

In secolul 19 industria fabricarii sapunului a devenit foarte importanta, iar in anul 1907 sapunul se transforma in detergent datorita comercializarii lui de catre o firma germana sub denumirea "Persil".

Pana in zilele noastre industria fabricarii de detergenti a cunoscut o dezvoltare extraordinara, astazi existand sute de sortimente de detergenti.

Caracteristica de baza a lumii civilizate, detergentul a ajuns indispensabil modului de viata al individului modern. Detergentii Mopeka Impex au toate calitatille cerute unor asemenea produse, ele sunt sigure, eficiente si cu un efect de durata.

Mopeka Impex - pentru ca trebuie sa fii curat.

Alte Produse
Comercializare produse chimice
Una dintre activitatile principale ale societatii Mopeka Impex este comercializarea de produse chimice. La noi veti gasi produse chimice pentru cele mai variate domenii: industrie, transporturi, const
Mai Mult
Produse curatenie uz casnic
Compania Mopeka Impex este un producator si distribuitor important de produse de curatenie pentru uz casnic. Toate produsele sunt fabricate pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici. Produsele
Mai Mult
Producatori ignifuganti
Mopeka Impex Timisoara este unul dintre cei mai importanti producatori de ignifuganti din Romania. Aceste solutii se utilizeaza la tratarea lemnului, a derivatelor acestora si a materialelor textile.
Mai Mult
Producatori detergenti industriali
Societatea Mopeka Impex din Timisoara este unul dintre producatorii de detergenti industriali de pe piata din Romania. Acestia sunt utilizati in diferite domenii: institutii publice, ateliere de repar
Mai Mult
S-a incarcat 0%