Producatori detergenti

Mopeka Impex este unul dintre producatorii de detergenti de pe piata romaneasca ce va ofera produse de calitate la preturi excelente. Fabrica noastra este dotata cu cele mai moderne utilaje, produsele fiind fabricate in conformitate cu legislatia aflata in vigoare.

Detergentii sunt asemanatoari sapunurilor din punct de vedere al structurii chimice, dar cu o putere de curatare mult mai mare. Pentru obtinerea lor se utilizeaza substante precum alchilarene, arene, amine.

In societatea primitiva hainele erau spalate intr-o apa curgatoare cu ajutorul pietrelor. Detergentul este definit ca agent de curatare. Cel mai vechi agent cunoscut este sapunul.

In secolul 19 industria fabricarii sapunului a devenit foarte importanta, iar in anul 1907 sapunul se transforma in detergent datorita comercializarii lui de catre o firma germana sub denumirea "Persil".

Pana in zilele noastre industria fabricarii de detergenti a cunoscut o dezvoltare extraordinara, astazi existand sute de sortimente de detergenti.

Caracteristica de baza a lumii civilizate, detergentul a ajuns indispensabil modului de viata al individului modern. Detergentii Mopeka Impex au toate calitatille cerute unor asemenea produse, ele sunt sigure, eficiente si cu un efect de durata.

Mopeka Impex - pentru ca trebuie sa fii curat.

Alte Produse
Produse de cosmetica auto
Produsele de cosmetica auto pe care vi le oferim, va ajuta sa intretineti atat interiorul, cat si exteriorul masinii dumneavoastra, dar si motorul acesteia. Autovehiculul  va straluci in razele s
Mai Mult
Produse curatenie industriala
Societatea Mopeka Impex din Timisoara va ofera o gama larga de produse pentru curatenie industriala. Acestea corespund normelor Uniunii Europene si standardelor de calitate impuse. Va punem la dispozi
Mai Mult
Sapun lichid
Compania Mpeka Impex va ofera o gama larga de sapunuri lichide de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase costuri. La noi gasiti sapun lichid cu glicerina, sapun lichid cu efect dezinfectant,
Mai Mult
Detartrant
Mopeka Impex comercializeaza detartrant de cea mai buna calitate si la preturi foarte avantajoase. Va oferim detergenti detartranti tip pasta, tip gel, tip lichid si tip lichid forte. Acestia sunt amb
Mai Mult
S-a incarcat 0%